Slide

Viestinvälitys

Tulkki voi välittää tilauksesta yksinkertaisia lyhyitä viestejä. Yleisiä viestinvälityksinä hoituvia asioita ovat esimerkiksi erilaisten aikojen ilmoittamiset tai perumiset.

Viesti toimitetaan kirjallisesti Tulkkipalveluun. Viesti välitetään vastaanottajalle yleensä puhelimitse. Tätä varten tilaajalta pyydetään viestin vastaanottajan puhelinnumero. (Huom. Voimme välittää viestejä vain suomalaisiin puhelinnumeroihin.)

Viestinvälityspalvelun kautta hoidettaviksi eivät sovi esimerkiksi laboratoriotulokset, lääkärinlausunnot, lääkkeiden annosteluohjeet, ohjeet leikkaukseen valmistautumiseen tai jälkihoito-ohjeet eivätkä muut pitkät viestit tai monipolvista vastausta vaativat viestit.

Vuorovaikutusta vaativat viestintätilanteet kannattaa aina hoitaa tulkkauspalvelua apuna käyttäen. Etätulkkaus on vaivaton vaihtoehto ja voidaan toteuttaa myös kolmipisteyhteytenä (esim. neuvottelupuheluna) niin, että se ei vaadi kenenkään osapuolen siirtymistä tapaamispaikkaan.

Tulkkipalvelu ohjaa tilaajan valitsemaan jonkin toisen palvelumuodon, mikäli välitettäväksi tarkoitettu viesti ei sovellu viestinvälityspalveluun.

Tilaa viestinvälitys tästä

Viestinvälitys toimii myös Blitz Salamatulkkaus -sovelluksen avulla. Ryhmäpuhelulla voit ottaa keskusteluun mukaan sekä tulkin että asiakkaan.

Jos et vielä ole Blitz Salamatulkkauksen käyttäjä, lue lisää palvelusta ja sen käyttöönotosta täältä.