Slide

Rauhallista joulunaikaa ja kiitos kaikille

22.12.2020

Monetra Tulkkipalvelu käy joulun viettohon aatonaattona keskiviikkona 23.12.20 klo 14.00 alkaen. Päivystys toimii kiireellisiä tulkkaustarpeita varten totuttuun tapaan kaikkina päivinä vuorokauden ympäri palvelunumerossamme 08 558 41856.

Muut vuodenvaihteen poikkeukset asiakaspalvelun aukioloaikoihin:
Suljemme klo 14.00
uudenvuodenaattona torstaina 31.1.2020
loppiaista edeltävänä tiistaina 5.1.2021

Puhelut palvelunumeroomme ohjautuvat päivystykseen, josta voi tilata tulkkauksia kiireellisissä tapauksissa.

Vuosi 2021 on Tulkkipalvelulle erityisen jännittävä ja toiveikas, sillä saamme avata Tampereella uuden toimipisteen Pirkanmaan tulkkikeskuksen liittyessä joukkoomme. Toivotamme uudet Pirkanmaan asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Tampereen toimipisteellä on maanantaina 4.1. muuttopäivä, mutta tiistaista 5.1.2021 alkaen tutut Pirkanmaan tulkkikoordinaattorit ottavat tilauksianne jälleen vastaan Monetran lipun alla.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta erityisvuodesta ja toivotamme hyvää joulua!

Tänä jouluna haluamme muistaa erityisesti kaikkia hoitohenkilökuntaan ja muuhun koronan torjuntaan ja hoitoon sidoksissa olevia asiakkaitamme ja toivottaa teille jaksamista näinä työntäyteisinä aikoina. Toivottavasti joulunaika suo myös teille lepoa ja rentoutumista. Kiitos kaikista ponnisteluistanne!

Ja suurkiitokset jälleen kaikille tulkeillemme ja kääntäjillemme sekä koko henkilökunnalle. Te olette mahdollistaneet sen, että viesti kulkee kaikille yli kielirajojen. Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia tekoja ja teiltä on löytynyt ammattitaitoa, joustavuutta ja luovuutta, joiden turvin tästäkin on selvitty.