Slide

Pirkanmaan tulkkikeskus siirtyy osaksi Monetra Oulua

02.11.2020

Tampereen kaupunki on päättänyt siirtää tulkkaus- ja käännöspalvelujensa liiketoiminnan Monetra Oulu Oy:lle. Pirkanmaan tulkkikeskuksen henkilöstö (15) siirtyy liikkeenluovutuksessa Monetra Oulu Oy:n palvelukseen ensi vuoden alusta alkaen. Monetra Oulu on osa kuntaomisteista Monetra-konsernia.

Liikkeenluovutus yhdistää Oulun, Jyväskylän sekä Tampereen tulkkaus- ja käännöspalvelujen tuotannon, ja samalla kielivalikoima laajenee. Pirkanmaan tulkkikeskuksen tarjoamia kielipalveluja ovat käyttäneet ensisijaisesti Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sekä Tampereen lähikuntien viranomaiset.

Asema valtakunnallisena tulkkipalveluiden tarjoajana vankkenee

Monetra Oulussa ollaan iloisia tulkkipalvelun kasvusta. ”Toivotamme Pirkanmaan tulkkikeskuksen henkilöstön lämpöisesti tervetulleeksi joukkoomme. Tämän liikkeenluovutuksen myötä Monetra Tulkkipalvelu on valtakunnallisesti merkittävä tulkkipalveluiden tarjoaja”, kertoo tulkkipalvelun johtaja Titta Heikkinen Monetra Oulusta. Yhdistymisen jälkeen Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella. Pirkanmaan tulkkikeskuksen vuotuinen tulkkausvolyymi on 34 000 h tulkkauksia / vuosi. Monetra tulkkipalveluiden kokonaisvolyymi vuonna 2019 oli 53 000 h tulkkauksia.