Slide

Peruutusehdot

Tulkkauksen peruutusehdot

Tulkkaus tulee peruuttaa aina tulkkipalveluun. Vahvistetun tulkkauksen voi perua maksuttomasti tulkkausta edeltävään päivään klo 15:30 mennessä.

Jos tulkkaus kestää yli kaksi (2) tuntia, se tulee perua kaksi (2) arkipäivää ennen tulkkausajankohtaa klo 15:30 mennessä, jotta tulkkausta ei laskuteta.

Huom. maanantaina tapahtuvat tulkkaukset on peruttava edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Jos samalle päivälle tilattu tulkkaus perutaan tunnin sisällä varauksesta, sitä ei laskuteta, paitsi jos tulkkaus perutaan siinä vaiheessa, kun tulkkauksen olisi jo pitänyt alkaa.

Tulkkipalvelu laskuttaa toteutumattoman tulkkauksen seuraavissa tapauksissa:

• Tulkkaus perutaan tulkkauspäivänä.
• Tulkkaus perutaan tulkkauspaikalla.
• Tulkkausta ei ole peruttu tulkkipalveluun vaan suoraan tulkille.
• Asiakas (maahanmuuttaja tai viranomainen) ei saavu tapaamiseen. Tulkki odottaa kokovaratun ajan, ellei muuta sovita.
• Tulkki toteaa tulkkauspaikalla olevansa jäävi viranomaisen tilaustilanteessa antamien puutteellisten tietojen vuoksi (esim. asiakkaan nimeä ei ole ilmoitettu).
• Yli 2 tuntia kestävä tulkkaus perutaan edellisenä päivänä. Tällöin laskutamme 2 tulkkaustunnin hinnan.
• Peruutuksesta aiheutuneet matkakulut laskutetaan tilaajalta.

Poikkeus:

Peruutusehdot poikkeavat, jos käytämme yhteistyökumppanimme kautta tuotettavaa palvelua. Kaikki yhteistyökumppanilta tilatut tulkkaukset voi peruuttaa maksuttomasti 2 arkipäivää ennen tulkkausajankohtaa.

Käännöstoimeksiannon peruminen ja peruuntuminen

Käännöstoimeksiannosta laskutetaan, mikäli käännöstyö on aloitettu. Vähimmäislaskutus on yksi sivu tai jo käännetyn sivumäärän mukainen. Tulkkipalvelusta johtuvasta käännöstoimeksiannon peruuntumisesta tai viivästymisestä sovitaan tilaajan kanssa tapauskohtaisesti erikseen.