Slide

Yritys

Tulkkaus- ja käännöspalvelutuotannollamme on pitkät perinteet. Tulkkipalvelu perustettiin vuonna 1999 Pohjois-Suomen Tulkkipalvelu nimellä yhteistyössä Oulun kaupungin ja TE-keskuksen aloitteesta. Tulkkipalvelu siirtyi 1.2.2015 Monetra Oy:n, Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin perustaman palvelukeskuksen, alaisuuteen.

Tammikuussa 2021 Monetra Tulkkipalvelu sai uuden toimipisteen Tampereelle, kun Tampereen kaupungin omistama Pirkanmaan tulkkikeskus tuli osaksi Tulkkipalvelua. Toimipiste muutti Monetra Pirkanmaan tiloihin Naulakadulle, jossa asiakkaita palvelee tuttu henkilöstö.

Monetra Tulkkipalvelulla on nyt toimipisteet Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella ja näistä pisteistä palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa.

Tulkkipalvelun tiimi koostuu laajasta verkostosta, johon kuuluu noin 300 tulkkia ja kääntäjää sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa.

Esimiesten yhteystiedot

Oulu: Tulkkipalvelun johtaja Titta Heikkinen, puh. 044 703 1855

Jyväskylä: Tulkkipalvelun palvelupäällikkö Kristiina Immonen, puh. 040 661 8712

Tampere: Tulkkipalvelun palvelupäällikkö Seija Koskinen, puh. 040 180 9251

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi

Asiakkaitamme

Olemme työskennelleet lähes 20-vuotisen historiamme aikana erityisesti julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Suurin käyttäjäkuntamme on sosiaali- ja terveystoimiala. Nykyisin tarjoamme asioimistulkkaus- ja käännöspalveluita viranomaisille yli 50 eri kielellä. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että vuosien saatossa meistä on tullut luottokumppaneita useille asiakkaillemme. Kesäkuussa 2020 tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 100% vastaajista suosittelee meitä kumppanikseen.

Kehitämme toimintaamme yhteistyössä asiakkaan kanssa kuuntelemalla heidän toiveitaan ja kehittämällä toimintatapojamme asiakaslähtöisesti. Järjestämme koulutustilaisuuksia uusista tuotteistamme sekä tulkin käytöstä. Asiakkaan neuvonta ja opastus tulkkaukseen liittyvissä asioissa on meille arkipäivää.