Slide

Yritys

Tulkkaus- ja käännöspalvelutuotannollamme on pitkät perinteet. Tulkkipalvelu perustettiin vuonna 1999 Pohjois-Suomen Tulkkipalvelu nimellä yhteistyössä Oulun kaupungin ja TE-keskuksen aloitteesta. Tulkkipalvelu siirtyi 1.2.2015 Monetra Oy:n, Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin perustaman palvelukeskuksen, alaisuuteen.

Helmikuussa 2016 Monetra Tulkkipalvelu sai uuden toimipisteen, kun Jyväskylän kaupungin omistama Keski-Suomen tulkkikeskus tuli osaksi Tulkkipalvelua. Toimitilat sijaitsevat edelleenkin Jyväskylässä Puistokadulla, jossa asiakkaita palvelee tuttu henkilöstö.

Tulkkipalvelun tiimi koostuu laajasta verkostosta, johon kuuluu yli 200 tulkkia ja kääntäjää sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa.

Esimiesten yhteystiedot

Oulu: Tulkkipalvelun johtaja Titta Heikkinen, puh. 044 703 1855

Jyväskylä: Tulkkipalvelun palvelupäällikkö Veera Rautavuoma, puh. 050 307 3155

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi

Oulu
Nuottasaarentie 5
90400 Oulu

Jyväskylä
Puistokatu 2 C
40100 Jyväskylä

Asiakkaitamme

Olemme työskennelleet lähes 20-vuotisen historiamme aikana erityisesti julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Suurin käyttäjäkuntamme on sosiaali- ja terveystoimiala. Nykyisin tarjoamme asioimistulkkaus- ja käännöspalveluita viranomaisille yli 50 eri kielellä. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että vuosien saatossa meistä on tullut luottokumppaneita useille asiakkaillemme. Syyskuussa 2018 tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 100% vastaajista suosittelee meitä kumppanikseen.

Kehitämme toimintaamme yhteistyössä asiakkaan kanssa kuuntelemalla heidän toiveitaan ja kehittämällä toimintatapojamme asiakaslähtöisesti. Järjestämme koulutustilaisuuksia uusista tuotteistamme sekä tulkin käytöstä. Asiakkaan neuvonta ja opastus tulkkaukseen liittyvissä asioissa on meille arkipäivää.